Nieuw: M&P M2.0 Pistool

m&p m2.0 smith & wesson

Het M&P M2.0 pistool is de nieuwste innovatie binnen de gerespecteerde M&P polymeer pistool lijn. Ontworpen voor persoonlijk, sportief en professioneel gebruik, komt de M&P M2.0 met een volledig nieuw platform waarin innovatieve functies worden geïntroduceerd in bijna elk aspect van het pistool, waaronder de trekker, grip en afwerking.

Highlights van het M&P M2.0 pistool zijn onder meer, door een verlengd roestvrijstalen slede geleidingsframe en de vermindering van de afstand tussen de hartlijn van de loop t.o.v. de greep wordt het wapen stabieler en de opslag gereduceerd, waardoor het volgende schot sneller gericht kan worden afgegeven. Daarnaast worden de prestaties verbeterd d.m.v. een fine-tuned en strak trekkermechanisme. De trekkerdruk wordt hierdoor aanzienlijk gereduceerd. Duidelijk tactisch voordeel is dat bij het loslaten van de trekker duidelijk hoorbaar is dat deze weer in de 0-stand staat. De M&P M2.0 is verkrijgbaar in drie verschillende kalibers, bevat een extra geruwde greep (5) en is voorzien van vier uitwisselbare handpalm inserts voor optimale grip. Het semi-automatische polymeer pistool is verkrijgbaar in mat zwart of FDE (Flat Dark Earth) en wordt geleverd met twee magazijnen, een beperkte levenslange garantie en een levenslang servicebeleid.

Features:
+ Door reducering van de afstand tussen de hartlijn van de loop t.o.v. de greep wordt de opslag gereduceerd, waardoor het volgende schot sneller gericht kan worden afgegeven.
+ Vier uitwisselbare handpalm inserts. (1)
+ Beproefde optimale 18 graden griphoek om beter te richten. (2)
+ Nieuwe M&P M2.0 heeft strakke en lichtere trekkerdruk. (3)
+ Tactische en hoorbare trekker reset.
+ Nauwkeurige 1 in 10″ spoed M&P M2.0 loop.
+ Uitgebreid, stevig ingebed roestvrijstalen frame.
+ Armornite® duurzame corrosiebestendige afwerking.
+ Ambidextrous duimbeveiliging. (4)
+ Voorzien van voelbare loaded chamber indicatie.

Meer informatie of direct bestellen?
Tel: 050 318 0948
E-mail: arents@mikx.nl
Website: www.smith-wesson.com

m&p by smith & wesson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *