Close

Over Mikx B.V.

Opgericht in 1941 en gevestigd in de stad Groningen heeft Mikx B.V. zich door de jaren heen ontwikkeld tot de toonaangevende groothandel in Nederland voor jacht-, schietsport en outdoor artikelen.

 

Mikx B.V. werkt als groothandel enkel “ business to business “ en heeft tientallen indrukwekkende merken in haar portfolio. Mikx B.V. is op het gebied van de jacht exclusief distributeur voor BERETTA, SAKO en TIKKA. Voor de schietsport zijn dit: CZ, SMITH & WESSON, CCI, CBC / MAGTECH, GAMO en WEIHRAUCH. Voor het outdoor segment: GERBER

 

Andere merken in de indrukwekkende portfolio zijn: ELEY, H&N, FEDERAL, RCBS; ASG, MANKUNG, ANSCHUTZ, FEINWERKBAU en BALLISTOL.

 

Uiteraard wordt er constant gezocht naar uitbreiding van deze collectie. Variërend per merk opereert Mikx B.V. als distributeur in Nederland, België en/of Luxemburg.

 

De toegankelijkheid tot een deel van onze collectie is afhankelijk van uw Erkenning . Klanten zonder een Erkenning kunnen bij Mikx B.V. terecht voor o.a. kleding, luchtdrukwapen accessoires en outdoor artikelen.

 

Ook klant worden van Mikx B.V. ? Meldt u dan nu direct aan met ons inschrijfformulier!