Close

Mikx B.V.

In business sinds 1941 en gevestigd in de stad Groningen, heeft Mikx B.V. zich door de jaren heen ontwikkeld tot groothandel met duizenden outdoor, jacht en schietsport artikelen in het assortiment, waaronder kleding, wapens en munitie.

Mikx B.V. werkt als groothandel enkel business to business en heeft tientallen indrukwekkende merken in haar portfolio. Zo is Mikx B.V. officiëel distributeur van Sako, Tikka en Beretta voor de jacht en kleding, CZ en Smith&Wesson voor de schietsport en Gamo, Weihrauch en Gerber voor het outdoor en buitensport segment. Variërend per merk opereert Mikx B.V. als distributeur in Nederland, België en/of Luxemburg.

Maar er is meer. Andere merken in het indrukwekkende portfolio van Mikx B.V. zijn o.a. Eley, CCI, CBC Magtech, RCBS, ASG, Man Kung, Ballistol, H&N, Anschutz, Feinwerkbau, Federal Premium etc. Ook ‘nieuwe’ producten krijgen bij Mikx B.V. ruimschoots aandacht, zoals airsoft.

De toegankelijkheid tot een deel of tot ons volledige assortiment hangt af van uw “erkenning” (vergunning). Ook klanten zonder een grote of kleine erkenning kunnen bij Mikx B.V. terecht voor o.a. kleding, outdoor en buitensport artikelen.

Ook klant worden van Mikx? Meld u dan nu direct aan met ons inschrijfformulier!