Close

Merken

Met een lange geschiedenis is Mikx B.V. door de jaren heen getransformeerd tot groothandel in wapen- schiet- en outdoorartikelen zoals luchtbuksen, revolvers, bogen, kleding en messen. Ook ‘nieuwe’ producten krijgen bij ons ruimschoots aandacht, zoals airsoft. 

Op deze pagina treft u een breed scala aan van merken dat door Mikx gevoerd of vertegenwoordigt wordt, waaronder wereldberoemde merken als Smith&Wesson, Beretta, Gamo, Weihrauch, Gerber, Sako, Tika, Eley en CCI.

Ontdek hieronder alle merken die door Mikx gevoerd worden en waarvan Mikx B.V. erkend en officiëel distributeur is in bijvoorbeeld Nederland, België en/of Luxemburg.


A-Tec

Noorse ontwikkelaar en producent van geluiddempers voor o.a. groot kaliber en klein kaliber geweren en luchtbuksen. Opgericht in 1999 en gevestigd ten zuiden van de Noorse hoofdstad Oslo.

Gamo

Gevestigd op één locatie in Barcelona Spanje, ontwikkelt en produceert Gamo al meer dan 60 jaar diverse luchtbuksen, pistolen en kogeltjes.

Weihrauch

Luchtdruk buksen en pistolen van Duitse kwaliteit. Perfectie en innovatie zijn de principes waar Weihrauch veel waarde aan hecht bij de productie.

Smith & Wesson

Amerikaans merk dat al sinds halverwege de 19e eeuw wapens produceert en veelal bekend is van de uitmuntende Smith & Wesson revolvers.

Beretta

Italiaans wapenmerk dat al sinds de 16e eeuw wapens ontwikkelt. Daarmee is Beretta één van de oudste wapenbedrijven binnen Europa en van de wereld.

Meer over Beretta
ASG

Deens bedrijf dat zich veelal richt op de ontwikkeling en productie van geweren, pistolen, munitie en accessoires voor toepassing binnen de airsoft wereld.

ManKung

Taiwanese onderneming met een specialisatie in de productie van bogen en kruisbogen (recurve en compound) en daar bijhorende accessoires.

RCBS

RCBS werd opgericht in 1943 door Fred T. Huntington in Oroville, Californië en is producent van topkwaliteit herlaadgereedschap.

ELEY

Britse fabrikant van .22LR munitie voor de sportschutter, zoals tijdens de Olympische Spelen. Eley is al actief sinds het begin van 19e eeuw.

CCI

Amerikaanse producent van munitie, opgericht in 1951. Vandaag de dag marktleider in randvuur dankzij innovatie en vindingrijkheid.

CBC Magtech

De munitiekeuze van het Nederlandse leger! Tevens groot kaliber aanbod van patronen en uitstekende herlaadbare eigenschappen van de hulzen.

Sako

Sako is een in de jaren 20 van de 20e eeuw opgericht Fins merk en heeft wereldwijd een zeer prestigieuze naam op het gebied van geweren en munitie.

Tikka

Opgericht in 1918, produceert het Finse merk Tikka hoogwaardige geweren voor o.a. de jacht en maakt het inmiddels deel uit van de Beretta groep.

Ballistol

Deze milieuvriendelijke multifunctionele olie is sinds 1904 een essentieel instrument voor schutters, jagers en vissers over de hele wereld.

H&N Sport

Precisie en nauwkeurigheid: H&N luchtbuks/pistool kogeltjes voor competitie en training onderscheiden zich door de zeer kleine schotbeelden.

CZ

Producent van diverse soorten kwaliteits wapens tegen scherpe prijzen, dat sinds de jaren 30 van de vorige eeuw vanuit Tsjechië opereert.

Feinwerkbau

Opgericht in 1951 door engineers Karl Westinger en Ernst Altenburger produceert deze Duitse producent luchtdruk match / klein kaliber match wapens voor de sportschutter.

Anschutz

Duitse fabikant van kwalitatieve top wapens voor wedstrijd, sport en jacht doeleinden. Opgericht in 1856 door Julius Gottfried Anschütz en gevestigd in Ulm.

3M Peltor

3M Peltor ontwikkelt en fabriceert de meest uiteenlopende gehoorbeschermers van topkwaliteit.

Federal Premium

Sinds 1922 heeft Federal Premium® Ammunition jagers en schutters van hoogwaardige schot-, midden- en rimfire munitie voorzien.

En nog veel meer...

Zoals Zink-Feuerwerk, MTM Case-Card, Record, UTG Leapers, Stil crin, Sports Match, Air Ordnance,  en VFG Weapon Care…