Close

Merken

Met een lange geschiedenis is Mikx B.V. door de jaren heen getransformeerd tot groothandel in wapen- schiet- en outdoorartikelen zoals luchtbuksen, revolvers, bogen, kleding en messen. Ook ‘nieuwe’ producten krijgen bij ons ruimschoots aandacht, zoals airsoft. Op deze pagina treft u een breed scala aan van merken dat door Mikx gevoerd of vertegenwoordigt wordt, waaronder wereldberoemde merken als Smith&Wesson, Beretta, Gamo, Weihrauch, Gerber, Sako, Tika, Eley en CCI.

Ontdek hieronder alle merken die door Mikx gevoerd worden en waarvan Mikx B.V. erkend en officiëel distributeur is in bijvoorbeeld Nederland, België en/of Luxemburg.


gamo luchtbuks
Gevestigd op één locatie in Barcelona Spanje, ontwikkeld en produceert Gamo al meer dan 60 jaar diverse luchtbuksen, pistolen en kogeltjes.

weihrauch luchtbuks
Luchtdruk buksen en pistolen van Duitse kwaliteit. Perfectie en innovatie zijn de principes waar Weihrauch veel waarde aan hecht bij de productie.

smith & wesson geweren
Amerikaans merk dat al sinds halverwege de 19e eeuw wapens produceert en veelal bekend is van de uitmuntende Smith & Wesson revolvers.

beretta hagel geweren jacht en kleiduiven
Italiaans wapenmerk dat al sinds de 15e eeuw wapens ontwikkeld. Daarmee is Beretta één van de oudste wapenbedrijven binnen Europa en van de wereld.


asg airsoft
Deens bedrijf dat zich veelal richt op de ontwikkeling en productie van geweren, pistolen, munitie en accessoires voor toepassing binnen de airsoft wereld.

mankung bogen en kruisbogen
Taiwanese onderneming met een specialisatie in de productie van bogen en kruisbogen (recurve en compound) en daar bijhorende accessoires.

rcbs topkwaliteit herlaadgereedschap
RCBS werd opgericht in 1943 door Fred T. Huntington in Oroville, Californië en is producent van topkwaliteit herlaadgereedschap.

eley .22 lr munitie
Britse fabrikant van .22LR munitie voor de sportschutter, zoals tijdens de Olympische Spelen. Eley is al actief sinds het begin van 19e eeuw.


cci munitie
Amerikaanse producent van munitie, opgericht in 1951. Vandaag de dag marktleider in randvuur dankzij innovatie en vindingrijkheid.

cbc magtech munitie met uitstekende herlaadbare eigenschappen van de hulzen
De munitiekeuze van het Nederlandse leger! Tevens groot kaliber aanbod van patronen en uitstekende herlaadbare eigenschappen van de hulzen.

sako kogel geweren finland
Sako is een in de jaren 20 van de 20e eeuw opgericht Fins merk en heeft wereldwijd een zeer prestigieuze naam op het gebied van geweren en munitie.

tikka kogel geweren finland
Opgericht in 1918, produceert het Finse merk Tikka hoogwaardige geweren voor o.a. de jacht en maakt het inmiddels deel uit van de Beretta groep.


ballistol milieuvriendelijke multifunctionele olie
Deze milieuvriendelijke multifunctionele olie is sinds 1904 een essentieel instrument voor schutters, jagers en vissers over de hele wereld.

h&n sport luchtpistolen kogeltjes voor competitie en training
Precisie en nauwkeurigheid: H&N luchtpistolen kogeltjes voor competitie en training onderscheiden zich door de zeer kleine schotbeelden.

nikon optische en elektronische apparatuur en kijkers
Opgericht in 1917 is dit Japanse bedrijf gespecialiseerd in de productie van optische en elektronische apparatuur, zoals verschillende soorten kijkers.

cz czub kwaliteits wapens tegen scherpe prijzen
Producent van diverse soorten kwaliteits wapens tegen scherpe prijzen, dat sinds de jaren 30 van de vorige eeuw vanuit Tsjechië opereert.


hunter eco foudralen en richtkijkers
Budget merk van foudralen en richtkijkers welke aangeboden worden voor een scherpe prijs. Eveneens diverse montage onderdelen.

feinwerkbau luchtdruk wapens voor de sportschutter
Opgericht in 1951 door engineers Karl Westinger and Ernst Altenburger produceert deze Duitse producent luchtdruk wapens voor de sportschutter.

anschutz kwalitatieve top wapens voor wedstrijd, sport en jacht
Duitse fabikant van kwalitatieve top wapens voor wedstrijd, sport en jacht doeleinden. Opgericht in 1856 door Julius Gottfried Anschütz en gevestigd in Ulm.

rohm alarmpistolen
Bekend van alarmpistolen, waaronder het RG3S Ansia vogelafweerpistool en het RG3 6-schots alarmpistool. Zwart van kleur met houtkleurige greep.


3m peltor gehoorbeschermers van topkwaliteit
3M Peltor ontwikkelt en fabriceert de meest uiteenlopende gehoorbeschermers van topkwaliteit.

federal premium hoogwaardige schot-, midden- en rimfire munitie
Sinds 1922 heeft Federal Premium® Ammunition jagers en schutters van hoogwaardige schot-, midden- en rimfire munitie voorzien.

zink-feuerwerk vogelafweerpatronen
Duitse fabrikant van vogelafweerpatronen.

mtm case-gard kunststof munitie dozen
Amerikaanse fabrikant van kunststof munitie dozen en kisten. Ideaal om patronen in op te bergen, ook voor de herlader. Actief sinds 1968.


record luchtdruk en alarm pistool
Duitse fabrikant van zowel luchtdruk als alarmpistolen.

utg leapers jagen en schietsport
Leapers Inc. ontwikkeld, fabriceert en distribueert een brede range aan innovatieve en technologische producten op het gebied van jagen en schietsport.

stil crin geweer reiniging accessoires
Italiaanse fabrikant van geweer reiniging accessoires, sinds 1979.

sports match ontwikkeling en productie van montage sets voor kijkers
Opgericht in 1979 in de UK, is dit bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van montage sets voor kijkers.air ordnance luchtbuksen (SMG .22) en accessoires
Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van luchtbuksen (zoals de SMG .22) en accessoires.

vfg weapon care (snel)loopreinigers
Duitse fabrikant van (snel)loopreinigers en overige “weaponcare” producten.


En nog veel meer… Zoals Black Flash, Bushwacker, Germania, Norin Optech etc.