CBC/Magtech munitie

cbc magtech munitie

CBC/Magtech is één van de grootste munitiefabrikanten ter wereld en maakt producten van absolute topkwaliteit! Tevens is CBC/Magtech de munitiekeuze van het Nederlandse leger en diverse internationale organisaties in Nederland. Wat eveneens in het oog springt is het groot kaliber aanbod van patronen en de uitstekende herlaadbare eigenschappen van de hulzen.

PROFITEER NU VAN EXTRA SCHERPE PRIJZEN!

Features:
+ Wordt gebruikt door het Nederlandse leger.
+ Wordt gebruikt door diverse internationale organisaties in Nederland.
+ Groot kaliber aanbod patronen.
+ Uitstekende herlaadbare eigenschappen.

Meer informatie of direct bestellen?
Tel: 050 318 0948
E-mail: arents@mikx.nl
Website: www.magtechammunition.com

 

1 thoughts on “CBC/Magtech munitie

 1. Danielle says:

  Beste medewerkers Mikx Bv,
  ik las het het stukje (hierboven) over Magtech munitie. Ik zit sinds enkele jaren ook in de schietsport, puur als hobby en ontspanning voor na een drukke werkweek. Ik zit met een dilemma; mijn vader gebruikt al jaren munitie van PPU Prvi Partizan 223, hij zweert bij de kwaliteit en stapt ook niet over om andere munitie te gebruiken c.q te proberen.
  Op mijn schietvereniging zitten nog 3 andere vrouwen die graag weleens een eigen keuze wat betreft munitie willen maken en niet zomaar het advies en keuze van hun mannen of vaders overnemen.
  Onze keus is gevallen op Magtech Tactical Defence 223REM, want alle vier gaan we met dit caliber schieten, grotere calibers willen we niet. Prijs in vergelijking tot PPU Prvi Partizan is goedkoper. Nu is onze vraag:
  1. Is dit betrouwbare munitie , die onze geweerlopen niet zullen aantasten ? Eèn van de vrouwen heeft zelfs een stainless geweerloop.
  2. zijn deze hulzen ook geschikt om te herladen?
  3. Heeft U een bepaald type kogel van dit merk dat voor ons geschikt is? Wij schieten alleen binnen op een 100 meter baan. Het is zoals ik heb aangegeven puur een hobby van ons.
  Onze dank alvast voor jullie hulp.

  Met vriendelijke groeten,
  Danielle Ramaekers-Godo.

Comments are closed.