Close

Mikx Nieuwsbrief voor dealers

Speciaal voor onze dealers verstuurt Mikx B.V. met enige regelmaat een nieuwsbrief met interessante inhoud. Met behulp van de nieuwsbrief houdt Mikx de dealer o.a. op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten, beschikbaarheid en het voorintekenen op te verwachten artikelen om een bepaalde kans niet te missen.

Grote Erkenning NL

Heeft u een Grote Erkenning voor Nederland en wenst u graag de Mikx nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf u dan in via deze speciale link voor Grote Erkenning houders.

Direct inschrijven GE-NL
Kleine Erkenning NL

Heeft u een Kleine Erkenning voor Nederland en wenst u graag de Mikx nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf u dan in via deze speciale link voor Kleine Erkenning houders.

Direct inschrijven KE-NL
Outdoor NL

Bent u een Outdoor klant binnen Nederland zonder Erkenning en wenst u de Mikx nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf u dan in via deze speciale link voor Outdoor klanten.

Direct inschrijven Outdoor NL
Erkenning BE

Heeft u een Erkenning voor Belgie en wenst u graag de Mikx nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf u dan in via deze speciale link voor Belgische Erkenning houders.

Direct inschrijven E-BE
Outdoor BE

Bent u een Belgische Outdoor klant en wenst u graag de Mikx nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf u dan in via deze speciale link voor Belgische Outdoor klanten.

Direct inschrijven O-BE

Wilt u zich in de toekomst alsnog uitschrijven van onze nieuwsbrief?
Geen probleem! U kunt zich ten alle tijden onderin elke nieuwsbrief uitschrijven van de Mikx nieuwsbrief. U houdt de controle.


Wilt u de nieuwsbrief in de toekomst liever op een ander e-mailadres ontvangen of wilt u uw naam aanpassen?
 Geen probleem! U kunt ten alle tijden onderin elke nieuwsbrief uw e-mailadres en naam aanpassen. U houdt de controle.


*Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Mikx BV gebruikt voor haar nieuwsbrieven de tools van Mailchimp. Om u een nieuwsbrief van Mikx BV te kunnen sturen, kan dit voor u het volgende betekenen: Uw contact informatie, zoals (e-mailadres en naam) komen in het systeem van Mailchimp te staan en worden hier opgeslagen. Mikx BV verzendt nieuwsbrieven vanuit haar Mailchimp account, waarbij de interactie m.b.t. deze nieuwsbrieven geanalyseerd kan worden.