Munitietest bij ELEY – Artikel in de Schietsport

professionele munitie eley

IEDEREEN IS EEN KAMPIOEN! Ontdek onze nieuwe Eley advertentie in de Schietsport van januari 2018 en ontdek welk type ELEY patroon van jou een echte topschutter maakt. ELEY is niet alleen beschikbaar voor de professional, maar biedt eveneens .22 munitie voor de semi-pro en consument.

Mikx sponsort de komende jaren de Nationale Selectie Geweer met trainingsmunitie en hoogwaardige wedstrijdmunitie van het Britse merk ELEY. Meer over deze samenwerking en het bezoek aan de ELEY testlocatie Fellbach in Duitsland kun je nu lezen in het artikel “Munitietest bij Eley” in de Schietsport van januari 2018. Heeft u de Schietsport niet voor handen? Dan kunt u hier de digitale variant van het artikel in PDF lezen.

“Juist voor de beoefening van de schietsport op het allerhoogste topniveau is het essentieel om met de beste munitie te schieten die er beschikbaar is”.

Munitie wordt in de fabriek in zogenaamde “batches” geproduceerd. Iedere batch (partij) heeft een uniek nummer. Per batch voert de sportschutter diverse tests uit om te kijken welke batch goed matcht met zijn/haar loop”.  (Schietsport, januari 2018)

eley munitie range .22 mikx