Event: Kies je Wapendag

kies je wapendag beretta

mikx kies je wapendag

Geweermakerij Elspeet (Evert van Rhee) presenteert voor jachtcursisten, jagers en kleiduivenschutters een “Kies je Wapendag”. Deze dag zal plaatsvinden op dinsdag 27 juni bij KSV De Betuwe in Ommeren.

In het riante onderkomen van KSV De Betuwe geeft geweermakerij Elspeet om 12:30 en 15:00 uur een korte algemene presentatie over de keuze van jachtwapens. Bent u van plan om naar dit event te komen, meld u zich dan s.v.p. aan door een email te sturen naar info@geweermakerij.nl en maak bovendien kans op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Beretta in Italië!

Naast informatie over wapens en jachtuitrusting (look en feel) zal er ook de mogelijkheid zijn om met verschillende hagelgeweren op kleiduiven te schieten. Altijd al eens willen ervaren om met een halfautomaat te schieten? Loop je rond met de vraag: Is een side by side hagelgeweer niet iets voor mij? Heb je andere vragen? Al deze vragen zullen de mensen van geweermakerij Elspeet en de importeurs van Beretta (Mikx), Browning, Caesat Guerini en Blaser gaan beantwoorden.

Organiseer uw eigen event samen met Mikx

Wilt u als dealer graag zelf een evenement organiseren voor uw klanten? Met de ervaring van Mikx bent u verzekerd van een gezellig en interessant event, waarbij uw bedrijf zich van de beste kant laat zien. We zetten graag de voordelen op een rij:

Speciale aanbiedingen
Tijdens uw event kunt u producten demonstreren en uit laten proberen door klanten.

Uw klanten beter leren kennen
Heeft u vaste klanten die u vaker zou willen ontmoeten? Of wilt u nieuwe klanten leren kennen? Mikx helpt met het promoten van het event waardoor u oude en nieuwe klanten trekt naar uw bedrijf.

Passende activiteiten bij uw bedrijf
Kleiduifschieten, boogschieten, of liever bingo-avond? Deel uw ideeën met ons en we zoeken het voor u uit.

Ontmoet importeurs
Altijd al willen weten welke personen achter een leverancier zitten en benieuwd naar hun ervaringen en verhalen? In ons netwerk vinden we een passende spreker voor u of kunt u in gesprek gaan met importeurs en leveranciers.

Heeft u nog vragen of wilt u met ons uw mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Mikx via info@mikx.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *