Lente: ManKung Boogsport

mankung bogen boogsport

GAAF! Ontdek de bogen van ManKung nu bij Mikx BV! Vraag er naar bij jouw dichtstbijzijnde dealer, dumphandel of outdoorzaak!

De lente is weer begonnen en de temperaturen beginnen te stijgen. Prachtig weer om naar buiten te gaan zou je zeggen! Bijvoorbeeld in je tuin, waar je met de mooie en kwalitatieve producten van ManKung als een ware Robin Hood aan de slag kunt!

Neem nou bijvoorbeeld deze zeer indrukwekkende MK (van Man Kung;) XB53-BK-KIT met een kracht van maarliefst 185 lbs en voorzien van vele accessoires, zodat je DIRECT aan de slag kunt! (Kruisboog + 4 pijlen + Quiver + Kijker + Peeswax + Cocking Rope)

MK-XB53 ManKung

Een kruisboog mag men alleen in bezit hebben boven de leeftijd van 18 jaar. De kruisboog mag alleen gebruikt worden op een afgesloten (eigen) terrein, dus niet op de openbare weg of andere publiek toegankelijke plaatsen. Bij vervoer dient men de kruisboog zodanig te demonteren, dat de kruisboog niet onmiddellijk gebruiksklaar is.

Wacht niet langer, ga naar buiten en geniet van de lente! Wordt jij de nieuwe Robin Hood of William Tell?!

#mankung #kruisboog #compound boog #recurve boog #boog #pijlenboog #set #pakket #deal #mikx

ManKung is een Taiwanese onderneming met een specialisatie in de productie van bogen en kruisbogen (recurve en compound) en daar bijhorende accessoires.