Terugroepactie Beretta U22 Neos .22 LR

Geachte klant,

Graag vragen wij jullie aandacht voor de terugroep actie van de Beretta NEOS .22 lr pistolen. Van onze leverancier, Beretta USA, ontvingen wij de melding dat zich een probleem kan voordoen met Beretta NEOS.22 pistolen verkocht na 1 januari 2015. Dit probleem kan er voor zorgen dat de NEOS onveilig wordt gebruikt.

U kunt via onderstaande button uw serienummer checken. Wij verzoeken u contact op te nemen met uw leverancier indien mogelijk. De leverancier kan zodoende ons benaderen voor de noodzakelijke vervolgstappen.

Indien u als verkoper dit type nog in uw voorraad heeft verzoeken wij u de verkoop hiervan onmiddellijk te stoppen. Voor de verkochte modellen vragen wij u om uw klanten te benaderen en het betreffende pistool via u te laten retourneren.

Graag de betreffende wapens sturen naar:

Mikx B.V.
Rouaanstraat 31
9723 CC
Groningen

Door onze service afdeling zal het wapen worden gecontroleerd en indien nodig worden hersteld. Hierna zal het aan alle veiligheidsnormen voldoen. Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan horen wij dit graag. Onze excuses voor het ongemak en bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Check serienummer Bekijk brief Beretta (EN)