Close

Merken

Met een lange geschiedenis is Mikx B.V. door de jaren heen getransformeerd tot groothandel in wapen- schiet- en outdoorartikelen zoals luchtbuksen, revolvers, bogen, kleding en messen. Ook ‘nieuwe’ producten krijgen bij ons ruimschoots aandacht, zoals airsoft. Op deze pagina treft u een breed scala aan van merken dat door Mikx gevoerd of vertegenwoordigt wordt, waaronder wereldberoemde merken als Smith&Wesson, Beretta, Gamo, Weihrauch, Sako, Tika, Eley en CCI.Gevestigd op één locatie in Barcelona Spanje, ontwikkeld en produceert Gamo al meer dan 60 jaar diverse luchtbuksen, pistolen en kogeltjes.


Luchtdruk buksen en pistolen van Duitse kwaliteit. Perfectie en innovatie zijn de principes waar Weihrauch veel waarde aan hecht bij de productie.


Amerikaans merk dat al sinds halverwege de 19e eeuw wapens produceert en veelal bekend is van de uitmuntende Smith & Wesson revolvers.


Italiaans wapenmerk dat al sinds de 15e eeuw wapens ontwikkeld. Daarmee is Beretta één van de oudste wapenbedrijven binnen Europa en van de wereld.Deens bedrijf dat zich veelal richt op de ontwikkeling en productie van geweren, pistolen, munitie en accessoires voor toepassing binnen de airsoft wereld.


Taiwanese onderneming met een specialisatie in de productie van bogen en kruisbogen (recurve en compound) en daar bijhorende accessoires.


RCBS werd opgericht in 1943 door Fred T. Huntington in Oroville, Californië en is producent van topkwaliteit herlaadgereedschap.


Britse fabrikant van .22LR munitie voor de sportschutter, zoals tijdens de Olympische Spelen. Eley is al actief sinds het begin van 19e eeuw.Amerikaanse producent van munitie, opgericht in 1951. Vandaag de dag marktleider in randvuur dankzij innovatie en vindingrijkheid.


De munitiekeuze van het Nederlandse leger! Tevens groot kaliber aanbod van patronen en uitstekende herlaadbare eigenschappen van de hulzen.


Sako is een in de jaren 20 van de 20e eeuw opgericht Fins merk en heeft wereldwijd een zeer prestigieuze naam op het gebied van geweren en munitie.


Opgericht in 1918, produceert het Finse merk Tikka hoogwaardige geweren voor o.a. de jacht en maakt het inmiddels deel uit van de Beretta groep.Deze milieuvriendelijke multifunctionele olie is sinds 1904 een essentieel instrument voor schutters, jagers en vissers over de hele wereld.


Precisie en nauwkeurigheid: H&N luchtpistolen kogeltjes voor competitie en training onderscheiden zich door de zeer kleine schotbeelden.


Opgericht in 1917 is dit Japanse bedrijf gespecialiseerd in de productie van optische en elektronische apparatuur, zoals verschillende soorten kijkers.


Producent van diverse soorten kwaliteits wapens tegen scherpe prijzen, dat sinds de jaren 30 van de vorige eeuw vanuit Tsjechië opereert.Budget merk van foudralen en kijkers welke aangeboden worden voor een scherpe prijs. Eveneens diverse montage onderdelen.


Opgericht in 1951 door engineers Karl Westinger and Ernst Altenburger produceert deze Duitse producent luchtdruk wapens voor de sportschutter.


Duitse fabikant van kwalitatieve top wapens voor wedstrijd, sport en jacht doeleinden. Opgericht in 1856 door Julius Gottfried Anschütz en gevestigd in Ulm.


Bekend van alarmpistolen, waaronder het RG3S Ansia vogelafweerpistool en het RG3 6-schots alarmpistool. Zwart van kleur met houtkleurige greep.
3M Peltor ontwikkelt en fabriceert de meest uiteenlopende gehoorbeschermers van topkwaliteit.


Sinds 1922 heeft Federal Premium® Ammunition jagers en schutters van hoogwaardige schot-, midden- en rimfire munitie voorzien.


Mag-lite is producent van hoogwaardige en wereldberoemde zaklampen. Gevestigd in Californië is het bedrijf sinds 1979 actief.


Amerikaanse fabrikant van kunststof munitie dozen en kisten. Ideaal om patronen in op te bergen, ook voor de herlader. Actief sinds 1968.Duitse fabrikant van zowel luchtdruk als alarmpistolen.


Leapers Inc. ontwikkeld, fabriceert en distribueert een brede range aan innovatieve en technologische producten op het gebied van jagen en schietsport.


Italiaanse fabrikant van geweer reiniging accessoires, sinds 1979.


Opgericht in 1979 in de UK, is dit bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van montage sets voor kijkers.Beroemde fabrikant die zich sinds 1930 bezig houdt met alles rondom batterijen. De naam is een samentrekking van “duurzame cel” (durable cell).


Duitse fabrikant van vogelafweerpatronen.


Duitse fabrikant van (snel)loopreinigers en overige “weaponcare” producten.


En nog veel meer… Zoals Black Flash, Bushwacker, Germania, Norin Optech etc.